Ivana Sert'in İmalat Hatası Coşkusu!

Ünlü TV yıldızı Ivana Sert, yayınladığı son klip "İmalat Hatası"nın başarısı ile adeta aşka geldi. 

 

Ünlü TV yıldızı Ivana Sert, yayınladığı son klip "İmalat Hatası"nın başarısı ile adeta aşka geldi. Instagram'dan yaptığı paylaşımda mutluluğunu takipçileri ile paylaşan Ivana Sert, paylaşımın altına "O sen misin imalathatası sevilmeye, izlenmeye ve ilgi görmeye devam ediyor.

 

Heyecan dolu, tarifsiz duygular içinde olduğum şu günlerde imalathatası heyecanımı mutluluğumu paylaşan herkese sonsuz teşekkür ederim. Emeğimizin karşılığını almak çok gurur verici.  Her gün birbirinden güzel haberler çıkıyor, ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim. Gerek şarkı gerek klip ile alakalı harika düşünceleriniz, mesajlarınız beni çok mutlu ediyor, elimden geldiğince şarkıyla video çeken herkesi paylaşmaya çalışıyorum, paylaşmaya da keyifle devam edeceğim... Hala klibi izlemeyen varsa, bio kısmımdan ilke tıklamak  direk izleyebilir, itunes ve spotify dan dinleyebilirsiniz  Sizi Çok Seviyorum." notunu düştü. 

 

Kısa sürede 11.500'den fazla beğeni alan paylaşımı ile ün TV yıldızı sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi ve destek gördü. 

 

 

Not: Fotoğraf Ivana Sert'in Instagram sayfasından alınmıştır.