Ä°zzet Antebi'den ÇaÄŸla Şıkel Ä°le Mesajları Ä°le Ä°lgili Ä°lk Açıklama! AÅŸk Yok!

Sosyal medyada bir kullanıcının ifÅŸa ettiÄŸi ÇaÄŸla Şıkel ile ünlü iÅŸ insanı Ä°zzet Antebi'nin mesajları magazin gündemine bomba gibi düÅŸerken, ünlü iÅŸ insanı Ä°zzet Antebi konuyla alaklı ilk açıklamayı yaparken iddilarıa açıklık getirdi ve dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada bir kullanıcının ifÅŸa ettiÄŸi ÇaÄŸla Şıkel ile ünlü iÅŸ insanı Ä°zzet Antebi'nin mesajları magazin gündemine bomba gibi düÅŸerken, ünlü iÅŸ insanı Ä°zzet Antebi konuyla alaklı ilk açıklamayı yaparken iddilarıa açıklık getirdi ve dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren iÅŸ insanı Ä°zzet Antebi'nin ÇaÄŸla Şıkel ile mesajları magazin gündemine bomba gibi düÅŸerken, ünlü iÅŸ insanı Ä°zzet Antebi konuyla alaklı ilk açıklamayı yaparken iddilarıa açıklık getirdi. 

 

"AÅžK YOK!"

 

YaÅŸananların ardından Antebi, ilk kez Habertürk'ten ReÅŸit Özet'e konuÅŸtu. Ä°ÅŸ insanı aÅŸk iddialarını yalanlarken, "ÇaÄŸla Hanım benim dostum, hayatımızda da hiçbir zaman aÅŸk iliÅŸkisi olmadı. Yani bu iki dostun arasındaki konuÅŸmaları yayınlanacak kadar rezalet bir durum. Kafası da yerinde deÄŸil ki 28 Ekim'de olan bir ÅŸeyi "evliyken" falan diye yazıyor yani... 24 Eylül'de boÅŸanmış bir çiftin 28 Ekim'deki bir yazışmayla falan ne ilgisi olacak? Çok rezalet bir durum var ortada. Anladığım kadarıyla maalesef kiÅŸi ne yaptığını bilmiyor." dedi. Olayı yargıya taşıyacağını belirten Antebi, "Ben de dava açıyorum ÇaÄŸla Hanım da dava açıyor." ÅŸeklinde sözlerini sürdürdü. Çocuklarının kendisinde kaldığını da vurgulayan Antebi, "Benim hayatımda her zaman tek önem verdiÄŸim ÅŸey çocuklarımdır. Hayatımı çocuklarıma adadım. Ä°lk günden beri de gül gibi bakıyorum onlara." ifadelerini kullandı.

 

SALDIRI OLAYI

 

Ä°zzet Antebi, 30 Haziran günü Ä°stinye'deki bir mekandan çıktığı sırada Sarı'nın sevgilisi olduÄŸunu iddia ettiÄŸi genç bir adamın saldırısına uÄŸradığı gerekçesiyle dava açmıştı. Bu konu hakkında da konuÅŸan iÅŸ insanı, "Tanımadığım biri arkamdan saldırdı. Sonradan öÄŸrendim Didem'in erkek arkadaşı olduÄŸunu... Sebep de yok bir ÅŸey de yok. Ondan da ÅŸikayetçiyiz zaten." dedi.