İzzet Antebi İle Tuvana Türkay'ın Gergin Anları! Konuşmayacağız!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı İzzet Antebi ile oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay önceki gün objektiflere yansırlarken gergin halleri ile dikkat çektiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı İzzet Antebi ile oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay önceki gün objektiflere yansırlarken gergin halleri ile dikkat çektiler. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı İzzet Antebi ile oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay önceki gün objektiflere yansırlarken gergin halleri ile dikkat çektiler. 

 

Önceki gün Yeniköy'de görüntülenen Tuvana Türkay ile sevgilisi İzzet Antebi, "Konuşmayacağız, çekmeyin!" diyerek, muhabirlerin sorularını cevapsız bıraktı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Tuvana Türkay-İzzet Antebi çifti, önceki gün Yeniköy'de gece yürüyüşüne çıktı. Basın mensuplarını karşısında gören Türkay, hızlı adımlarla Antebi'nin evine girmeye çalıştı.

 

"KONUŞMAYACAĞIZ, ÇEKMEYİN!"

 

İzzet Antebi, görüntü alınmaması için adeta sevgilisine siper oldu. Çift, "Konuşmayacağız! Çekmeyin, Allah Allah..." diyerek, muhabirlere sitem etti. Geçtiğimiz haftalarda Çağla Şıkel ile mesajları ifşa olan Antebi, gazetecilerin konuyla alakalı sorularını da yanıtsız bıraktı.