İzzet Yıldızhan'dan Olay Gülşen Yorumu! Arkadaşının Kucağına Otumasına Ne Dedi?

İzzet Yıldızhan Gülşen'in bir arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve zaman zaman yaptığı yorumlarla tepki çeken ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, önceki gün objektiflere yansırken, Gülşen'in çok konuşulan bir arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili konuşurken yaptığı yorum tepki çekti. Peki İzzet Yıldızhan Gülşen'in bir arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

İzzet Yıldızhan Gülşen'in bir arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve zaman zaman yaptığı yorumlarla tepki çeken ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, önceki gün objektiflere yansırken, Gülşen'in çok konuşulan bir arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili konuşurken yaptığı yorum tepki çekti. Peki İzzet Yıldızhan Gülşen'in bir arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

izzet yildizhan dan olay gulsen yorumu

 

Oturduğu yeri bilsin!

 

Daha önce ünlü kadın şarkıcıların sahne kostümlerinden rahatsız olup "Külot da giymesinler" diyen İzzet Yıldızhan yine kendini tutamadı. Gülşen'in arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili muhabirin pasını geri çevirmeyen Yıldızhan'dan tepki çekecek bir yorum geldi. İzzet Yıldızhan "Herkes konuşuyor bir şey olmuyor ben bir cümle söylüyorum olay oluyor" dedi. Türkücü konuşmasının devamında "Oturduğu yeri bilmeli" diyerek kahkaha attı.