İzzet Yıldızhan RTÜK'e Seslendi! Anama Kadar Hakaret Edildi!

İzzet Yıldızhan RTÜK'ü göreve çağrırken neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde kadın popçular için söylediği "külotla sahneye bir zahmet çıkmayın" açıklaması sonrası kendisinin anasına kadar hakaret edildiği gerekçesiyle RTÜK'ü göreve çağırdı. Peki İzzet Yıldızhan neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

İzzet Yıldızhan RTÜK'ü göreve çağrırken neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde kadın popçular için söylediği "külotla sahneye bir zahmet çıkmayın" açıklaması sonrası kendisinin anasına kadar hakaret edildiği gerekçesiyle RTÜK'ü göreve çağırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde kadın popçular için söylediği "külotla sahneye bir zahmet çıkmayın" açıklaması sonrası kendisinin anasına kadar hakaret edildiği gerekçesiyle RTÜK'ü göreve çağırdı. Peki İzzet Yıldızhan neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

izzet yildizhan rtuk u goreve cagirdi

 

RTÜK'ü göreve çağırdı! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde kadın popçular için söylediği "külotla sahneye bir zahmet çıkmayın" açıklaması sonrası kendisinin anasına kadar hakaret edildiği gerekçesiyle RTÜK'ü göreve çağırdı. Yıldızhan yaptığı açıklamada "Son birkaç gündür maruz kaldığım hakaretler artık bir son bulsun diye buradan bir seslenişte bulunacağım. Hiç haketmediğim şekilde birçok hakarete maruz kaldım. Anama kadar hakaret edildi, aileme kadar, şahsıma kadar, bütün itibarıma kadar. Öyle bir gizli operasyon başlatılmış ki sanki inanamıyorum." ifadelerini kullanan Yıldızhan, RTÜK'ü göreve çağırdı. 

 

İşte o açıklama;