Jeff Bezos Milyarderler Adasında Çok Lüks Bir Villa Satın Aldı!

Amazon’un patronu Jeff Bezos, yeniden gayrimenkule yatırım yapmaya başladı. Son olarak, Miami’de sadece son derece zenginlerin mülk sahibi olabildikleri Indian Creek Adası’nda 90 milyon dolara bir villa satın aldı. Bu, Bezos’un adada aldığı üçüncü villa oldu. Bu üç villaya ödediği para 237 milyon doları geçti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Jeff Bezos için 237 milyon dolar, okyanusta bir damla. Çünkü Tesla’nın patronu Elon Musk’un ve Fransız LVMH grubunun patronu Bernard Arnault’un önünde, dünyanın en zengin insanı konumunda. “Milyarderler sığınağı” diye bilinen İndian Creek Adası’nda sadece 40 dolaylarında villa bulunuyor. Villaların ortalama değeri 29,5 milyon dolardan başlıyor.  Tüm evler denize bakıyor. Ada günün tüm saatlerinde özel bir polis gücü tarafından korunuyor. Adaya sadece br rıhtımdan ulaşılabiliyor ve o da gece-gündüz çok sıkı koruma altında.

 

jeff bezos milyarderler adasindan cok luks bir villa satin aldi

 

Adada yaşayanlar arasında Amerikan futbolu yıldızı Tom Brady ile Donald Trump’ın kızı İvenka Trump da bulunuyor. Adada 18 delikli harika bir golf sahası da var. Jeff Bezos’un villası Tom Brady ile gayrımenkul inşaatçısı Jeff Soffer’in evleriyle komşu. Satış mülk sahibi ile Bezos arasında özel anlaşmayla yapıldı. Çünkü aslında villa satılık değildi.

 

Jeff Bezos ve eşi Lauren Sanchez 929 metrekarelik villada keyifli bir hayat sürebilecekler. Villada 6 yatak odası ve yüzme havzuu bulunuyor. Bezos adadaki ilk villasını geçen yıl Haziran ayında 68 milyon dolara satın aldı. Bunu yine geçen yıl Ekim ayında 79 milyon dolara aldığı ikinci villa izledi.

 

Jeff Bezos kendisine neredeyse 150 milyon dolara mal olan ilk iki villayı yıktırmaya hazırlanıyor. Ancak daha sonrası için ne proje hazırladığı bilinmiyor. ABD medyasına göre, Jeff Bezos New York, Washington, Beverly Hills (Kaliforniya), Teksas ve Hawai’de toplam değerleri 600 milyon doların üstünde olan çok sayıda mülke sahip.