Jeff Bezos Ve Nişanlısı Lauren Sanchez'in Vogue Dergisi İçin Yaptığı Çekim Tepki Çekti!

Amazon'un kurucusu ve CEO'su dünyaca ünlü Amerikalı milyarder iş insanı Jeff Bezos ve gazeteci nişanlısı Lauren Sánchez'in, Vogue dergisine verdiği pozlar tepki topladı.

 

Amazon'un kurucusu ve CEO'su dünyaca ünlü Amerikalı milyarder iş insanı Jeff Bezos ve gazeteci nişanlısı Lauren Sánchez'in, Vogue dergisine verdiği pozlar tepki topladı.

 

Lüks moda dergisi Vogue, Aralık 2023 sayısı için, Amazon CEO’su Jeff Bezos (59) ve Lauren Sánchez’in (53) bir arada yer aldığı Batı temalı bir fotoğraf çekimi yaptı. Fotoğrafları dünyaca ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz çekti. Ancak söz konusu fotoğraflar internette düştükten kısa bir süre sonra eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları “rahatsız edici” ve “utanç verici” yorumlarını yaparak düşüncelerini dile getirdi.

 

jeff bezos ile nisanlisi lauren sanchez in vogue cekimi olayli bitti tepki cekti

 

Takipçiler, Vogue’un Instagram’da yaptığı paylaşımın altına, “Bunu görmek istemiyorum”, “Hiçbir fotoğraftan bu kadar rahatsız olmamıştım.”, “Milyarderlerin PR içeriği”, “Gülünç bir fotoğraf. Zenginleri süper kahraman gibi göstermeye gerek yok.”, “Bu şimdiye kadar gördüğüm en utandırıcı 1 numaralı gönderi. Takipten vazgeçiyorum.” şeklinde yorumlar yaptı.

 

2018 yılında birlikte olmaya başlayan çift, Ocak 2019’da Bezos’un 25 yıllık eşi MacKenzie Scott’tan boşanması tamamlanıncaya kadar ilişkilerini gizli tuttular. Çift Mayıs 2023’te nişanlandı.