Jehan Barbur'dan Yürek Burkan Paylaşım! 'Anılarımı Bu Video İle Uğurluyorum!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Jehan Barbur Hatay'ı vuran depremlerde yıkılan büyüdüğü ev ve anılarını içeren çocukluk videosunu paylaşırken yürek burkan açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Jehan Barbur Hatay'ı vuran depremlerde yıkılan büyüdüğü ev ve anılarını içeren çocukluk videosunu paylaşırken yürek burkan açıklamalar yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Jehan Barbur Hatay'ı vuran depremlerde yıkılan büyüdüğü ev ve anılarını içeren çocukluk videosunu paylaşırken yürek burkan açıklamalar yaptı. 

 

Bu video ile uğurluyorum sevdiğim herşeyi!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "İskenderun’daki evimden, anılarımdan ve sevdiklerimden elimde kalan tek anı. Memleketimin ihtiyaçları için canla başla çalışıyoruz on gündür. Kendime, içime, kayıplarıma, yalnızlığıma bakmaya vakit yaratamamışken, bu videoyla uğurluyorum sevdiğim her şeyi" ifadelerini kullanan Barbur sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

jehan barbur dan yurek burkan paylasim bu video ile ugurluyorum sevdigim her seyi

 

İşte o video;