Jennifer Aniston Nişanlandı Mı? Parmağındaki Muhteşem Elmas Yüzük Kimin Hediyesi?

Amerikalı aktrist Jennifer Aniston’un Los Angeles’te düzenlenen “Screen Actors Guild Ödülleri” töreninde iri bir elmas yüzükle katılması nişanlandığı söylentilerinin yayılmasına neden oldu. “Friends” (Arkadaşlar) dizisi yıldızı törene gümüş rengi yırtmaçlı ve dekolte bir kıyafetle geldi. Ama dikkatler elbisesinde değil sol elinde yoğunlaştı. İri elmas bir yüzük takmıştı. Ve bir nişan yüzüğüne çok benziyordu.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Jennifer Aniston özel yaşamını gizli tutmaya özen gösteriyor. O nedenle bir erkek arkadaşı olup olmadığı bilinmiyor. Ancak, 2022’de “Allure” dergisine yaptığı açıklama unutulmadı: “Bazı zamanlar sevgiye ve şefkate çok ihtiyaç duyuyorum. Eve dönünce birinin kollarına atılıp, ‘Yorucu bir gün geçirdim’ demek özlemi içindeyim.” Ancak, “Her kadar asla asla dememeli” diye konuşmuş olsa da, yakın bir gelecekte evlenme niyeti taşımadığını belirtmişti.

 

Jennifer Aniston 2000-2005 yılları arasında Brad Pitt, 2015-2017 yılları arasında da Justin Theroux ile evli kaldı. İki eski kocasıyla da dostluk ilişkileri devam ediyor.