Jennifer Lopez'in Muhteşem Dönüşünü Müjdeleyen 'Single' 16 Şubat 2024'te Piyasada!

Jennifer Lopez, “This Is Me… Now” adlı bir albüm hazırlıyor. Bu albümde yer alacak “Can’t Get Enough” şarkısı 16 Şubat’ta “Single” olarak satışa sunulacak.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Jennfer Lopez son albümünün yayınlanmasından 8 yıl sonra müzik dünyasına döndü, Porto Riko kökenli sanatçı aşka övgüler düzdüğü “Can’t Get Enough” parçasından oluşan “Single”ını tanıttı. Şarkının klibinde bir çok kez sevgili değiştiren evli bir kadın anlatılıyor. 54 yaşındaki yıldız klipte aktör Trevor Jackson, dansör Derek Hough ile görülüyor. Ama eşi Ben Affleck yok!

 

Ancak daha sonra yaynlanacak “This Is Me… Now” albümü Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in ilişkisine odaklanacak. 2000’lerin başında aşk yaşayan ikili 2004’te ayrıldı ama 2022’de tekrar birbirlerine kavuşup evlendi. Çiftin Paris’teki balayları uzun süre magazin dergilerinin ve sitelerinin manşetlerini süsledi.

 

Lopez şöyle diyor: “Birini gerçekten sevdiğinizde ve ona ikinci bir şans tanıma imkanı doğduğunda, o fırsatı iyi kullanın. Bu, gerçekten seyrek görülen, değerli ve güzel bir şey. Ben Affleck ve ben bunun bilincindeyiz.”