Jennifer Lopez New York'un En Lüks Mahallesindeki Evini Sonunda Satabildi!

Bir ünlü oturmuş veya yaşamış olsa da bazı evler alıcı bulmakta zorlanıyor. Jennifer Lopez’in New York’un en lüks semti Madison Square Park’taki son derece geniş dairesi de bu sıkıntıyı yaşadı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Sonunda bir alıcı çıktı ama ne müşterinin kimliği açıklandı, ne de satış fiyatı.So zamanlarda dairenin fiyatı 25 milyon dolar olarak takdir edilmişti. Jennifer Lopez bu daireyi 2014’te 20 milyon dolara satın almıştı. 3 yıl sonra evden sıkıldı ve satmaya karar verdi. O tarihte daireye 27 milyon dolar istedi.

 

jennifer lopez new york un en luks mahallesindeki evini sonunda satabildi

 

Dairenin en güzel özelliği dubleks olarak 4 terasının bulunması. 1924’te inşa edilmiş olan “Whitman” gökdeleninin en üst katında bulunan dairenin tabanı meşe, tavanlar ise iyice yüksek.

 

jennifer lopez new york un en luks mahallesindeki evini sonunda satabildi

 

4 terasın toplum büyüklüğü 280 metrekareyi buluyor. Dairenin içinde yaşanabilir alanın büyüklüğü 607 metrekareden fazla. 4 yatak odası, 6 banyo ve bir çok oturma odasına sahip. Mutfağa gelince o da çok büyük ve bir köşesinde yemek takımı bulunuyor. Mutfakta bini aşkın şişe şarabın yerleştirilebileceği iki buzdolabı dikkati çekiyor