Johnny Depp Elon Musk'u Dövdü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Johnny Depp'in boşandığı eşi Amber Heard ile davası devam ederken, Elon Musk ile görüşen Amber Heard'ın bu hareketi sonrası Johnny Depp'in Elon Musk'u dövdüğü iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Johnny Depp'in boşandığı eşi Amber Heard ile davası devam ederken, Elon Musk ile görüşen Amber Heard'ın bu hareketi sonrası Johnny Depp'in Elon Musk'u dövdüğü iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Johnny Depp'in boşandığı eşi Amber Heard ile davası devam ederken, Elon Musk ile görüşen Amber Heard'ın bu hareketi sonrası Johnny Depp'in Elon Musk'u dövdüğü iddia edildi.  

 

Elon Musk'u dövdü! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Johnny Depp'in boşandığı eşi Amber Heard ile davası devam ederken, Elon Musk ile görüşen Amber Heard'ın bu hareketi sonrası Johnny Depp'in Elon Musk'u dövdüğü iddia edildi. Johnny Depp ile Amber Heard arasında devam eden tazminat davasında ilginç bir gelişme yaşandı. Çiftin eski menajeri tarafından dile getirilen açıklamalarda Amber Heard'ün Elon Musk'la görüştüğü aktarıldı. Bu açıklamalar sosyal medyada kısa süre içerisinde viral olurken, yaşanan görüşmelerin ardından Johnny Depp'in Elon Musk'ın yüzünü darbettiği iddia edildi.

 

johnny depp elon musk u dovdu

 

Fotoğraf: Amber Heard Twitter