Jolly Joker Private'da Sahne Alan Simge Sağın Büyüledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gece CVK Park Bosphorus'un en üstünde yer alan Jolly Joker Private'da sahne alırken güzelliğiyle ve sahne kostümüyle izleyenleri büyüledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gece CVK Park Bosphorus'un en üstünde yer alan Jolly Joker Private'da sahne alırken güzelliğiyle ve sahne kostümüyle izleyenleri büyüledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gece CVK Park Bosphorus'un en üstünde yer alan Jolly Joker Private'da sahne alırken güzelliğiyle ve sahne kostümüyle izleyenleri büyüledi. 

 

CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Jolly Joker Private, muhteşem sesi ve repertuvarıyla Simge’yi sahnesinde ağırladı. Misafirlerini tüm gece mest eden sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında 5 yaşından bugüne kadar en yakın arkadaşı olan modacı Gülşah Saraçoğlu yer aldı. Saraçoğlu’nu sahneye çağıran sanatçı; “Çocukluk hayallerimizde modacı ve şarkıcı olmak vardı. Bu hayallerimizi yıllar sonra da gerçekleştirdik” dedi. Gülşah Saraçoğlu ile yaptığı dans şovu ile seyirciden alkış alırken sosyal medyanın da gündemine oturdu.

 

jolly joker de sahne alan simge sagin guzelligiyle buyuledi