Julia Roberts Eski Sevgilisi Matthew Perry İle İlgili Sessizliğini Bozdu!

Dünyaca Hollywood yıldızı Julia Roberts bir dönem birlikte olduğu Friends dizisinin merhum yıldız Matthew Perry ile ilgili sessizliğini bozdu. 

 

Dünyaca Hollywood yıldızı Julia Roberts bir dönem birlikte olduğu Friends dizisinin merhum yıldız Matthew Perry ile ilgili sessizliğini bozdu. 

 

OdaTV'de yer alan habere göre; Matthew Perry'nin ölümü, yalnızca magazin gündeminde değil dünya gündeminde de büyük bir etki yarattı. Julia Roberts ile Matthew Perry'nin ilişkisi ise bir dönem çok konuşulmuştu. Perry'nin ölümünün ardından uzun süre sessizliğini koruyan Roberts dikkat çekici bir açıklama yaptı. Dünyaca ünlü Friends dizisinin efsane isimlerinden, Chandler Bing karakterine hayat veren Matthew Perry'nin erken yaştaki ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Birlikte çektikleri bir Friends bölümünün yanı sıra birliktelik yaşadıkları o dönem magazin kameralarına yansıyan Julia Roberts, Matthew Perry'nin ölümü konusunda sessizliğini bozdu.

 

Entertainment Tonight ile yaptığı röportajda Roberts, Perry'e dair "içinde sadece iyi hisler ve düşünceler" olduğunu söyledi. İkili, 1996 yılında Friends dizisinde konuk oyuncu olarak geldiğinde tanışmıştı. Bu kadar genç birinin aniden vefat etmesi yürek parçalayıcı olduğunu söyleyen Roberts, herkesin sahip olduklarıyla ilgili kıymet bilen insanlar olmanın ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı. 'Julia Roberts'la çıkmak benim için çok fazlaydı. Benden ayrılacağından sürekli emindim. Neden yapmasın? Yeterli değildim; Asla yeterli olamadım; Kırılmıştım, eğilmiştim, sevilemezdim' cümleleriyle bu durumu anlatan Perry, yaşadığı zorluklarla ilgili önemli bilgiler vermişti. İlişkinin ilk adımı olan bu güllerin notunda; 'Senin gösteriye katılma ihtimalinden daha heyecan verici olan tek şey, sonunda sana çiçek göndermek için bir bahanemin olması'' yazıyordu. Mesajlaşmanın yaygın olmadığı günlerde ikili, birbirleriyle mesaj alışverişinde bulunmak için başka bir yazılı iletişim biçimi kullanıyordu.

 

Perry, bu dönemi 'Günde üç ya da dört kez faks makinemin başına oturur ve bir sonraki faksla yavaşça ortaya çıkaran kağıt parçasını izlerdim' açıklamasıyla anlattı. 'Onu kaybetmenin kaçınılmaz acısıyla yüzleşmek yerine Julia Roberts'tan ayrıldım' diyerek korkularıyla sebebiyle ondan nasıl ayrıldığını anlatmıştı. Matthew Perry sevgiyle hatırladığı ilişkiye dönüp baktığında, 'Sanki o bu gezegene dünyayı, özellikle de beni gülümsetmek için yerleştirilmişti. İlk randevusunda 15 yaşındaki bir çocuk gibi sırıtıyordum' diyordu. Friends için bir bölüm çekildiğinde artık bir çift olmuşlardı. Fakat ilişkinin ilerleyen sürecinde Matthew'un güvensiz ruh hali mutlu olmalarının önünde bir engele dönüştü. Bu nedenle yaklaşık iki ay sonra ayrıldılar.