Julia Roberts Gençlik Ve Güzellik Sırlarını Açıkladı!

Rol aldığı yapımlarla ismini sinema tarihine yazdıran ünlü Hollywood yıldızı Julia Roberts güzellik sırlarını açıkladı. 

 

NTV'de yer alan habere göre, "Pretty Woman" filmiyle şöhreti yakalayan Oscar ödüllü Julia Roberts, gülüşü ve güzelliği ile Hollywood'un efsaneleri arasına adını yazdırdı. Ünlü isim, son röportajında gençlik ve güzellik sırrını açıkladı. Hollywood yıldızı Julia Roberts, Vogue İngiltere’nin son sayısına kapak oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan ünlü isim, yıllara meydan okuyan görüntüsü hakkında açıklama yaptı.

 

"YÜZÜMÜZDE HİÇ KIRIŞIKLIK YOKTU”

 

“Değişmediğimi söylemiyorum" diyen 56 yaşındaki Roberts, "Çünkü Tom Hanks’le bir filmde çekilmiş bir fotoğrafımızı gördüm ve yüzümüzde hiç kırışık yoktu, sanki ütülenmiş gibiydik” ifadelerini kullandı. Roberts, genç görüntüsünü neye borçlu olduğu sorusuna “İyi genler, mutlu bir yaşam sürmek ve kocam Danny Moder" diye yanıt verdi.

 

KOCAMIN BENİ SEVDİĞİNE İNANIYORUM”

 

Ünlü isim, sözlerine "Kocamın beni sevdiğine ve çok mutlu edecek şekilde benimle ilgilendiğine inanıyorum. Ve mutlu birini gördüğünüzde, onun kaç yaşında olduğu önemli değildir" diye devam etti.

 

ÜÇ ÇOCUKLU MUTLU EVLİLİK

 

Görüntü yönetmeni Danny Moder 2000 yılında  The Mexican filminin setinde tanışan Julia Roberts, 2002 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu beraberlikleri devam eden ünlü çiftin Hazel ile Finn adında ikizleri ve Henry Daniel isimli bir oğulları bulunuyor.

 

"KOCAMLA, ÇOCUKLARIMLA KURDUĞUM HAYAT EN ÖNEMLİ ŞEY”

 

Öte yandan Julia Roberts, daha önce verdiği bir röportajda aile hayatını ön planda tuttuğunu “Kocamla birlikte kurduğum hayat. Çocuklarımızla birlikte kurduğumuz hayat. Ve bu en iyi şey. Önemli olan, günün sonunda eve, onlara muzaffer bir şekilde dönmek" ifadeleriyle açıklamıştı