Justin Bieber Yorumu Selena Gomez'e Yayın Kapattırdı!

Sosyal medyayı uzun zamandır kullanmayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, uzun süreden sonra yaptığı canlı yayında hayranlarından gelen Justin Bieber yorumları üzerine sinirlenerek yayını kapadı. 

 

Sosyal medyayı uzun zamandır kullanmayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, uzun süreden sonra yaptığı canlı yayında hayranlarından gelen Justin Bieber yorumları üzerine sinirlenerek yayını kapadı. Son dönemde hastalık haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, uzun süreden sonra yaptığı canlı yayında hayranlarından gelen Justin Bieber yorumları üzerine sinirlenerek yayını kapadı.

 

Yaptığı canlı yayın sırasında bir takipçisinin "Seni Justin Bieber ile evli olarak görmek istiyoruz. Justin seni çok sevdi. Sen Justin'in hayatının kadınısın" yorumuna sinirlenen Gomez "İşte sosyal medyayı uzun zamandır kullanmama nedenlerimden biri de bu. İnsanlar giderek kabalaşmaya başladı. Herşeye rağmen sizinle konuşabilmek güzeldi. Şimdi yemek yemem lazım" ifadelerini kullanarak yayını kapadı. 

 

İşte o anlar;