Kaan Boşnak'ın Eşi Başak Ceylan Torun Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun kimdir? Sosyal medyada Kaan Boşnak ile ilgili şiddet iddialarıyla gündemde olan Başak Ceylan Torun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Başak Ceylan Torun kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..,

 

Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun kimdir? Sosyal medyada Kaan Boşnak ile ilgili şiddet iddialarıyla gündemde olan Başak Ceylan Torun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Başak Ceylan Torun kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kaan bosnak in esi basak ceylan torun kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Başak Ceylan Torun kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? 

 

Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun kimdir? Başak Ceylan Torun 7 Haziran 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Yüksek Şeref Listesi Grafik Tasarım Bölümünden mezun olduktansonra üniversite eğitimine başladı. Üniversitenin 3.sınıfta TBWA-İstanbul’da staj yaptı. 4.sınıfta “Kırmızı” Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde derece aldı. 2010 yılında Bilgi Üniversitesi Adschool aracılığı ile yüksek lisans eğitimine davet edildi ancak sinema ve televizyon bölümü üzerine eğitimini sürdürdü. Başak Ceylan Torun Türk festival ve etkinlik direktörü’dür. 2020 yılında Kaan Boşnak ile evlenmesinin ardından gündem oldu. Başak Ceylan Torun Arka Sokaklar dizisinde 8 sezon yönetmen yardımcılığı yaptı. Ayrıca İstanbul Selenium Plaza’da 7+1 Reklam, Tasarım ve PR Ajansının kurucu ortakları arasında yer alan isim oldu. Başak Ceylan Torun, ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ grubunun solisti Kaan Boşnak ile 2020 yılında  Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde evlendi.