Kaan Boşnak'tan Eşi Başak Ceylan Torun'un Attığı İddia Edilen Tweet İçin Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Yüzyüzeyken Konuşuruz isimli müzik grubu üyelerinden Kaan Boşnak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin attığı iddia edilen ağır ayrılık mesajıyla ilgili açıklama yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Yüzyüzeyken Konuşuruz isimli müzik grubu üyelerinden Kaan Boşnak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin attığı iddia edilen ağır ayrılık mesajıyla ilgili açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Yüzyüzeyken Konuşuruz isimli müzik grubu üyelerinden Kaan Boşnak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin attığı iddia edilen ağır ayrılık mesajıyla ilgili açıklama yaptı.

 

Suça ortak olma! 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Sosyal medyanın bu saçma ve boş içeriklerinden vicdan, terbiye, ve utanç barındırmayan "boş" konuşmalarından aylardır uzak duruyoruz. Öncelikle sevgili eşimin doğumuna birkaç ay kala yapılan bu vicdansızlığı kınıyorum. Ek olarak, bugüne kadar hakkımızda çıkan yalan haberler ve paylaşımlarla ilgili bugüne kadar hiç konuşmadık ve görmezden geldik. Ancak haddini aşan bu konuşmalar ve iftiralara artık bir dur deme zamanı gelmedi mi sizce? Artık herkes sahte içerik yapıp, üstüne fake hesap açıp paylaşıyor, bunu kimse düşünemiyor mu? 

 

Aile kavramından bu kadar mı uzaksınız? Bu tip insanlarla bir olmayın, suça ortak olmayın! Ailem ve şahsım adına yapılan bu çirkin karalama karşısında hukuki sürecimiz başlamıştır. Kimliğini kısa süre içerisinde paylaşacağız." ifadelerini kullanan Boşnak bu açıklamasıyla iddiaları sert bir dille yalanladı. 

 

İşte o paylaşım;

 

Kaan Boşnak