Kaan Sekban'dan 6'lı Masanın Dağılmasına Tepki! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6'lı masanın dağılmasına tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6'lı masanın dağılmasına tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6'lı masanın dağılmasına tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Madem aday Kemal Bey'di, en başından beri bu açık seçik beyan edilseydi. Hep bir gizem, hep bir 'aday yıpratmama' algısı boca edildi insanlara. Daha önce bilinseydi bu, kavgası da daha önce edilir herkes yoluna bakardı biz de bugün depremzede insanların gündemini çalmamış olurduk" ifadelerini kullanan Sekban sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

kaan sekban dan 6 li masa tepkisi