Kaan Sekban'dan Tuğçe Kazaz Ve Fıs Fıs İsmail Tepkisi! Gündem Oldu!

Kaan Sekban Fıs Fıs İsmail ve Tuğçe Kazaz için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fıs Fıs İsmail lakaplı Süleyman Yağcı'nın seçimler ertelensin dediği videosu ile eski manken Tuğçe Kazaz'ın AFAD ile AHBAP'ı karşılaştıranlara ateş püskürdüğü videosu için tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Kaan Sekban Fıs Fıs İsmail ve Tuğçe Kazaz için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fıs Fıs İsmail lakaplı Süleyman Yağcı'nın seçimler ertelensin dediği videosu ile eski manken Tuğçe Kazaz'ın AFAD ile AHBAP'ı karşılaştıranlara ateş püskürdüğü videosu için tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Takipçileri bile yok doğru düzgün!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fıs Fıs İsmail lakaplı Süleyman Yağcı'nın seçimler ertelensin dediği videosu ile eski manken Tuğçe Kazaz'ın AFAD ile AHBAP'ı karşılaştıranlara ateş püskürdüğü videosu için "Fıs Fıs İ,Tuğçe K vb insanlar.. Takipçileri bile yok doğru düzgün, kendi hesaplarında yayınlasalar 5-10 bin izlenir, izlenmez. Ama aklı selim onca insan bunları alıntılaya alıntılaya milyonlarca izleme veriyorlar her seferinde. ÇıldırıcamTamam en güzel siz linçlediniz bravo. Aynı şey über sapık yobazlar için de geçerli. Dünyanın her yerinde var bu lağım beyinliler ve inanın onlara yapılacak en güzel şey yok saymak. Kudurup dursunlar dergahlarında." ifadelerini kullanan Sekban sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

kaan sekban dan fis fis ismail ve tugce kazaz tepkisi

 

kaan sekban dan fis fis ismail ve tugce kazaz tepkisi