Kaan UrgancıoÄŸlu'ndan Babalık Açıklaması! 'Baba Olmadan Öncesi EksikmiÅŸ Gibi Hissediyorum!'

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi oyuncularından Kaan UrgancıoÄŸlu babalık konusunda konuÅŸurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi oyuncularından Kaan UrgancıoÄŸlu babalık konusunda konuÅŸurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Milliyet'ten Seçkin Åženvardar'ın haberine göre; "Yargı" dizisinin yıldızı Kaan UrgancıoÄŸlu, iki ay önce ilk kez baba olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸamıştı. Ünlü isim, baba olduktan sonra hissettiklerini açıkladı. Oyuncu Kaan UrgancıoÄŸlu, sevgilisi Burcu Denizer ile haziran ayında sürpriz bir ÅŸekilde dünyaevine girmiÅŸti. Nikah sonrası bebek bekledikleri ortaya çıkan ünlü çift, 8 Aralık'ta oÄŸullarını kucaklarına aldı. Ä°lk kez anne baba olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan ünlü çift, bebeklerine Ardıç adını verdi. Åžimdilerde babalığın tadını çıkaran ve zaman zaman oÄŸluyla pozlarını takipçileriyle paylaÅŸan UrgancıoÄŸlu, oÄŸlunu kucağına aldıktan sonra hissettiklerini anlattı.

 

"BABALIK ÇOK GÜZEL BÄ°R DUYGUYMUÅž”

 

Aramızda Kalmasın programına konuÅŸan ünlü oyuncu, "Çok güzel bir duyguymuÅŸ. Daha öncesi eksikmiÅŸ gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı. BebeÄŸin bakımıyla ilgili de konuÅŸan Kaan UrgancıoÄŸlu, "Burcu öÄŸrendiklerini bana aktarıyor. GeniÅŸ aile olduÄŸumuz için tecrübeliydim diyebilirim" dedi.

 

"DOÄžUM ANINDA BURCU'NUN YANINDAYDIM”

 

Öte yandan hastane çıkışı oÄŸlu ve eÅŸinin saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸunu ifade eden Kaan UrgancıoÄŸlu, "DoÄŸum anında Burcu'nun yanındaydım. Zor bir doÄŸum oldu, uzun sürdüÄŸü için yorucuydu. Film izlemek gibiydi o an... Sanki benim başıma gelmiyor ama arka koltuktan bir gerilim filmi izliyormuÅŸ gibi oldum. Mutlu sonla bir film izledim diyebilirim" ifadelerini kullanmıştı. BebeÄŸin kendisine benzediÄŸini düÅŸündüÄŸünü ifade eden 42 yaşındaki UrgancıoÄŸlu, oÄŸlu ile ilk pozunu kalp emojisiyle takipçileriyle paylaÅŸmıştı.