Kaan Urgancıoğlu Sevgilisi Burcu Denizer İle Evlendi!

Son dönemde Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu sevgilisi Burcu Denizer ile evlendi. 

 

Son dönemde Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu sevgilisi Burcu Denizer ile evlendi. Son dönemde Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu sevgilisi Burcu Denizer ile evlendi.

 

kaan urgancioglu burcu denizer ile evlendi

 

Sessiz sedasız evlendi!

 

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Yargı”da ‘Savcı Ilgaz’ karakterini canlandıran oyuncu Kaan Urgancıoğlu, uzun süredir beraber olduğu Burcu Denizer’le ilişkisini nikâh masasına taşıdı. Çift, geçen pazartesi günü Atina’nın Türkiye Başkonsolosluğu’nda evlendi. Sade bir nikâh merasimini tercih eden Urgancıoğlu ile Denizer’in İstanbul’da aileleri ve dostlarıyla beraber kutlama yapmayı planladıkları öğrenildi.

 

kaan urgancioglu burcu denizer ile evlendi

 

Burcu Denizer Tarsus Amerikan Lisesi'nden mezun oldu. ABD'de işletme eğitimi alan Denizer, restoran ve kafe işletmeciliğine başladı. Burcu Denizer şu an popüler kurucusu olduğu restoran ve kafeleri yönetiyor. Kaan Urgancıoğlu geçen günlerde sevgilisinin fotoğrafını ilk kez paylaşmış, Burcu Denizer‘in parmağındaki yüzük dikkat çekmişti.