Kaan Urgancıoğlu Sevgilisi Burcu Denizer İle Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile objektiflere yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile objektiflere yakalandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile objektiflere yakalandı. 

 

Burcu'yu utandırdınız!

 

Kaan Urgancıoğlu önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecileri karşısında görünce şaşıran Urgancıoğlu, "Burcu'yu utandırdınız" dedi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kaan Urgancıoğlu ile sevgilisi Burcu Denizer, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gazetecileri bir anda karşısında görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan Kaan Urgancıoğlu, "Burcu'yu utandırdınız" dedi. Gazetecilerin, 'Çok şıksınız' iltifatına "Size yakalanırsam diye şık giyindim, sizin için yani. Teşekkür ederim. Burcu ile alışveriş yaptık, sonra eczaneye girdik vitamin baktık kendimize" şeklinde karşılık verdi. Geçtiğimiz günlerde 42 yaşına giren Kaan Urgancıoğlu, doğum gününü ailesiyle birlikte kutladığını ve gayet keyifli geçtiğini söyledi.