Kaan Yıldırım Hadise İle Evlenecekleri İddialarına Ne Yanıt Verdi? İşte Detaylar!

Hekimoğlu dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün trafikte görüntülenirken yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu ünlü şarkıcı Hadise ile evlenecekleri iddialarına yanıt verdi. 

 

Hekimoğlu dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün trafikte görüntülenirken yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu ünlü şarkıcı Hadise ile evlenecekleri iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün trafikte görüntülenirken yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu ünlü şarkıcı Hadise ile evlenecekleri iddialarına yanıt verdi.

 

Kaan Yıldırım, önceki gün trafikte objektiflere yansıdı. Yaklaşık 1 yıldır şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan Yıldırım'a önümüzdeki yaz aylarında evlenecekleri iddiaları soruldu. Oyuncu, muhabirlerin 'evlilik' soruları karşısında, "Arkadaşlar çok utanıyorum. Trafik sıkıştı" açıklamasını yaptı 

 

Hadise Kaan Yildirim Ask