Kaan Yıldırım İle Hadise Evleniyor Mu? İşte O İddia!

Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Mehmet Ali karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcı Hadise'nin ilişkilerine yeni bir şans verme kararlarının ardından evlenecekleri iddia edildi. 

 

Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Mehmet Ali karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcı Hadise'nin ilişkilerine yeni bir şans verme kararlarının ardından evlenecekleri iddia edildi. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcı Hadise'nin ilişkilerine yeni bir şans verme kararlarının ardından evlenecekleri iddia edildi.

 

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Hadise ve Kaan Yıldırım’ın ilişkilerine bir şans daha verdikten sonra önümüzdeki yaz nikâh masasına oturmak için hazırlıklara başladı. Aynı eve taşınma hazırlıklarına başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım, somut bir adım daha attı! Yakışıklı oyuncunun annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini söyledi, “Oğlum evleniyor, eve o taşınacak” dedi. 

 

hadise ve kaan yilditim cifti evleniyor