Kaan Yıldırım İle Pınar Deniz Aşk Mı Yaşıyor? O Detay Aşkı Ele Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın Hande Erçel ile olan ilişkisini noktaladıktan sonra bu kez bir başka ünlü oyuncu Pınar Deniz ile aşk yaşamaya başladığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın Hande Erçel ile olan ilişkisini noktaladıktan sonra bu kez bir başka ünlü oyuncu Pınar Deniz ile aşk yaşamaya başladığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın Hande Erçel ile olan ilişkisini noktaladıktan sonra bu kez bir başka ünlü oyuncu Pınar Deniz ile aşk yaşamaya başladığı iddiası sosyal medyada gündem oldu.  

 

Hadise ile olan ilişkisinden sonra adı Hande Erçel ile anılan Kaan Yıldırım, gözlünü bu kez de güzel güzel oyuncu Pınar Deniz'e kaptırdı. İkilinin beraber tatile çıktığını ise Instagram paylaşımındaki aksesuarlar ele verdi.Son dönemde adı birçok güzel isimle anılana Kaan Yıldırım şimdi de gönlünü Yargı'nın güzel oyuncusu Pınar Deniz'e kaptırdı. İkilinin aşkını ise Instagram paylaşımındaki detay ele verdi.

 

GÖZLÜK VE BİLEKLİK AŞKI İFŞA ETTİ

 

Güzel oyuncunun Urla'daki bir otelden paylaşılan fotoğraf karesinde yakışıklı oyuncunun hiç çıkarmadığı aksesuarları dedikoduları alevlendirdi. Pınar Deniz'in etiketlendiği bu karede Yıldırım'ın bilekliği ile güneş gözlüğü göze çarpıyor.

 

pinar deniz ile kaan yildirim ask mi yasiyor

 

pinar deniz ile kaan yildirim ask mi yasiyor 2