Kaan Yıldırım'ın Sevgilisi TuÄŸçe Açıkgöz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kaan Yıldırım'ın sevgilisi TuÄŸçe Açıkgöz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu TuÄŸçe Açıkgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki TuÄŸçe Açıkgöz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kaan Yıldırım'ın sevgilisi TuÄŸçe Açıkgöz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu TuÄŸçe Açıkgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu TuÄŸçe Açıkgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki TuÄŸçe Açıkgöz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kaan yildirim in sevgilisi tugce acikgoz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

TuÄŸçe Açıkgöz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

TuÄŸçe Açıkgöz kimdir? TuÄŸçe Açıkgöz, 10 Åžubat 1993 yılında Ankara'da doÄŸmuÅŸtur. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Açıkgöz, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi Åžehir Tiyatroları Çocuk-Genç EÄŸitim Birimi'nde oyunculuk eÄŸitimi almıştır. Oyuncu, Halen aynı birimde asistan olarak görev yapmaktadır. TuÄŸçe Açıkgöz, 10 Åžubat 1993 yılında Ankara’da dünyaya gelmiÅŸtir. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi Åžehir Tiyatroları Çocuk-Genç EÄŸitim Birimi'nde oyunculuk eÄŸitimi aldı. Halen aynı birimde asistan olarak görev yapmaktadır. Ä°lk oyunculuk deneyimini 2005 yılında yayınlanan Alaturka filmi ile yaÅŸayan TuÄŸçe Açıkgöz, en son Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Åžirin karakterine hayat vermiÅŸtir. Kaan Yıldırım ile adı aÅŸk dedikodularına karışan TuÄŸçe Açıkgöz, 1.67 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.