Kaderimin Oyunu Helin Meriç Aral Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Kaderimin Oyunu Helin Meriç Aral kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Helin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Meriç Aral ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kaderimin Oyunu Helin Meriç Aral kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Helin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Meriç Aral ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Son döendme yer aldığı televizyon projeleriyle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Meriç Aral ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

kaderimin oyunu helin meric aral kimdir

 

Kaderimin Oyunu Helin Meriç Aral kimdir?

 

Meriç Aral (17 Kasım 1988, Ä°stanbul), Türk oyuncu. Medcezir'deki 'Hale' rolüyle tanınması sonrasında çeÅŸitli sinema ve televizyon yapımlarında rol aldı.Meriç Aral, 1 Temmuz 1990 yılında Ä°stanbul’da dünyaya gelmiÅŸtir. Anne babası da avukat olan güzel oyuncu, lise eÄŸitiminin ardından Bilgi Üniversitesi’nde hukuk ve yan dal olarak karşılaÅŸtırmalı edebiyat eÄŸitimi almıştır. 2012 yılında mezun olan Meriç Aral, avukatlık stajını tamamladıktan sonra avukatlık yapmak istememiÅŸ bunun üzerine Yeni Sinemacılar'da film asistanı olarak çalışmaya baÅŸlamış. Oyunculuk kariyerine; 2012’de baÅŸrollerinde Nurgül YeÅŸilçay ve Åžahin Irmak’ın rol aldığı Sultan dizisinin deneme çekimlerine davet edilip kabul edince baÅŸlamış oldu. Ardından, 2013 – 2015 yılları arasında baÅŸrollerinde ÇaÄŸatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Åžebnem Dönmez'in oynadığı “Medcezir” dizisinde Hale karakterini canlandırdı. 2014 yılında Unutursam Fısılda filminde Mediha karakterini canlandırdı. 2015 yılında yayınlanan Hesapta AÅŸk filminde Ezgi karakteri ile yıldızı daha da parlayan Meriç Aral, 2016 yazında Yüksek Sosyete dizisinde baÅŸrollerden biri olan Ece karakterine hayat verdi. Åžimdi Star Tv'de ikinci sezonu yayınlanan Söz adlı dizide Eylem Mercier karekteri ile izleyicilerin karşısına çıkan güzel oyuncu, 1.71 metre boyunda, 55 kilo ve Yengeç burcudur.