Kaderimin Oyunu Mahir Sarp Apak Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Kaderimin Oyunu Mahir Sarp Apak kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sarp Apak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sarp Apak kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kaderimin Oyunu Mahir Sarp Apak kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sarp Apak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sarp Apak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor.Peki Sarp Apak kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

kaderimin oyunu mahir sarp apak kimdir

 

Kaderimin Oyunu Mahir Sarp Apak kimdir?

 

Kerim Sarp Apak (d. 11 Kasım 1981, Diyarbakır), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.Sarp Apak, 11 Kasım 1981 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. Tam Alarak Adı Kerim Sarp Apak'tır. Beş yaşına kadar Diyarbakır’da yaşamış olan Apak, daha sonra ailesiyle birlikte Bursa’ya taşınmış ve bu şehirde büyümüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Apak, mezuniyetinin ardından İstanbul'a yerleşti ve 2005 yılında Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sergilenen “Ağır Roman” adlı eserde başarılı bir oyunculuk sergiledi. Aynı yılın sonlarına doğru, Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki BKM Grubu'nda kendisine yer bulmayı başardı ve BKM oyuncularıyla beraber Organize İşler adlı filmde rol alarak sinema dünyasına adım attı. BKM Mutfak kadrosundayken sergilediği stand up gösterileri yapan Sarp Apak, 2007 yılında Beyaz Melek adlı sinema yapımında Reşat karakterini canlandırarak başarılı bir performans sergiledi. Aynı yıl başladığı ve iki yıl süreyle devam ettiği, Avrupa Yakası adlı dizide canlandırdığı Tanrıverdi karakteriyle ülke çapında büyük bir üne kavuştu. Söz ve müziğini kendisinin yazdığı Aşkınla Yandım adlı rock şarkısı ile müzik dünyasına da adım atan Sarp Apak, En Son Babalar Duyar, Anadolu Kaplanı, O… Çocukları, 7 Kocalı Hürmüz, Gecekondu, Yeraltı, Komedi Türkiye, Ölümlü Dünya gibi bir çok başarılı projede yer aldı.