Kaderimin Oyunu Nedret Ülkü Duru Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Kaderimin Oyunu Nedret Ülkü Duru kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Nedret karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ülkü Duru ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ülkü Duru kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kaderimin Oyunu Nedret Ülkü Duru kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Nedret karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ülkü Duru ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ülkü Duru ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ülkü Duru kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

kaderimin oyunu nedret ulku duru kimdir

 

Kaderimin Oyunu Nedret Ülkü Duru kimdir?

 

Ülkü Duru (tam adı Ülkü Duru Gökseven, d. 14 Nisan 1957), Türk oyuncudur. Özellikle Eşkıya filmi ve Aliye dizisindeki Nusret karakteriyle tanınır. Ülkü Duru Gökseven, Eşkıya filmi ve Aliye dizisindeki Nusret karakteriyle tanınır. Saint Pulchery ve Dame de Sion mezunudur. 5 yaşındayken, Belediye Konservatuarı Bale bölümüne başladı. Okuluna devam etmekteyken konservatuarın tiyatro bölümünü bitirdi. İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. 1998 yılında sert bir öğretmeni oynadığı Miss Margarida Yöntemi oyunu sırasında bir seyircinin kendisine tokat atması, çeşitli tartışmalara yol açtı. İstanbul Devlet Tiyatrosunda Yangın Duası ve Kır oyunlarında oynamaya devam etmektedir. Ülkü Duru, son olarak, Yangın Duası oyununun da yazarı ve oyuncusu olan Berkun Oya'nın yönettiği İyi Seneler Londra filminde, Zuhal Olcay ile başrolleri paylaştı. 2012 yılında Son dizisinde Feride rolünü oynadı