Kadir Doğulu İle Neslihan Atagül'ün Atlama Diyaloğu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde gösterdikleri performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü çift Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün Instagram'da yer alan "Atlama" diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde gösterdikleri performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü çift Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün Instagram'da yer alan "Atlama" diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sürdüren ünlü çift Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün Instagram'da yer alan "Atlama" diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir daha habersiz atlama ödüm koptu!

 

Yorum İfşa'nın haberine göre; Instagram'da Kadir Doğulu sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Neslihan Atagül'ün üstüne atladığı anlar için "Kuğu gibi bıraktı kendini iki gözümün çiçeği" ifadelerini kullanırken, Atagül eşinin bu paylaşımına "Sevgilim" şeklinde yorum bıraktı. Bunun üzerine Kadir Doğulu eşine verdiği yanıtta "Bir daha habersiz atlama ödüm koptu" ifadelerini kullanırken bu diyalog sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

kadir dogulu ile neslihan atagul un atlama diyalogu sosyal medyada gundem oldu