Kadir Ezildi'den Düğün Konsepti Doğum Günü Partisi!

FOX TV'de yayınlanan En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi, kendisi için düğün konsepti doğum günü partisi organize ederken, ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

FOX TV'de yayınlanan En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi, kendisi için düğün konsepti doğum günü partisi organize ederken, ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan FOX TV'de yayınlanan En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi, kendisi için düğün konsepti doğum günü partisi organize ederken, ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

 

Düğün konseptli doğum günü partisi!

 

En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi, günler öncesinde doğum günü için davetiye bastırdığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Ezildi, dün akşam düğün salonunda doğum günü partisi düzenledi. Dansöz’den dev pasta kesimine kadar her şeyin olduğu partide en ilginç anlar ise doğum günü hediyelerinin verildiği an yaşandı. Hediyelerin para, altın ve döviz olduğu doğum gününde takı töreni düzenlendi. Düğüm gibi doğum günü yapan sunucu tüm sevdikleriyle salonda saatlerce eğlendi. 

 

İşte o görüntüler;