Kafeinsiz Alef Dizisini İnceledi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Kafeinsiz, yayınladığı videosunda başrollerinde Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı BLU TV'nin özel yapımı olan Alef dizisini inceledi. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Kafeinsiz, yayınladığı videosunda başrollerinde Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı BLU TV'nin özel yapımı olan Alef dizisini inceledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Kafeinsiz, yayınladığı videosunda başrollerinde Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı BLU TV'nin özel yapımı olan Alef dizisini inceledi.

 

Yayınladığı videosunda "Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrolünü paylaştığı, Emin Alper'in ALEF dizisinin ilk iki bölüm incelemesi ile karşınızdayız. "Fantastik" polisiye gerilim dizimiz nasıl? İzlemeli misiniz?" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni diziyle ilgili düşüncelerini detaylı bir şekilde anlattı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.