Kafeinsiz Ekibi Netflix'in İlk Türk Filmi Yarına Tek Bilet Filmiyle İlgili Düşüncelerini Paylaştılar!

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomenleri Kafeinsiz ya da namı diğer Berk Gün ve Duygu Gün, yayınladıkları videolarında Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomenleri Kafeinsiz ya da namı diğer Berk Gün ve Duygu Gün, yayınladıkları videolarında Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştılar. Son dönemde yayınladıkları sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomenleri Kafeinsiz ya da namı diğer Berk Gün ve Duygu Gün, yayınladıkları videolarında Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştılar.

 

Yayınladıkları videolarında Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet filmiyle ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni film ile ilgili değerlendirmelerini detaylı bir şekilde anlattılar. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomenleri takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.