Kahramanmaraş'ta 114. Saatte Konum Atıldı Müjdesi! Sevda Apartmanı Enkazında 5 Kişi İddiası!

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken 114. saatte Sevda Apartmanı'nın enkazında konum atılması üzerine ekipler acil müdaheleye başlarken içeride 5 kişilik bir ailenin olduğu bilgisi verildi. 

 

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken 114. saatte Sevda Apartmanı'nın enkazında konum atılması üzerine ekipler acil müdaheleye başlarken içeride 5 kişilik bir ailenin olduğu bilgisi verildi. Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken 114. saatte Sevda Apartmanı'nın enkazında konum atılması üzerine ekipler acil müdaheleye başlarken içeride 5 kişilik bir ailenin olduğu bilgisi verildi. 

 

kahramanmaras ta sevda apartmani enkazinda 5 kisi tespit edildi 114. saat mucizesi

 

CNN Türk'ten Fulya Öztürk'ün haberine göre; Kahramanmaraş'ın Sevda Apartmanı enkazında süren çalışmalarda bir kişinin içeriden konum attığı bilgisi verildi. Konum sonrası ekiplerin termal kameralarla tarama yaptıkları ve ısı da aldıklarını söyleyen Öztürk bu bölgede içeride 5 kişilik bir ailenin sağ olarak tespit edildiği iddiası olduğunu söyledi. 

 

kahramanmaras ta sevda apartmani enkazinda 5 kisi tespit edildi 114. saat mucizesi

 

Fulya Öztürk yaptığı açıklamada 5 kişinin teyit edilmiş bir sayı olduğunu, 4 kişi de olabileceği ya da daha fazla kişi de olabileceğini söylerken, yaşayan birilerinin kesinlikle burada olduğunu, çok sayıda ambulansın bölgeye çağrıldığını söyledi.