KahramanmaraÅŸ'ta 157. Saatte Umutlu BekleyiÅŸ Sürüyor!

Depremin 7.7 ve 7.6 ÅŸiddetleriyle iki kez vurduÄŸu KahramanmaraÅŸ'ta arama kurtarma çalışmaları sürerken, KahramanmaraÅŸ'taki son durumu Kanal D muhabiri Mustafa Berber tarafından aktarıldı. 

 

Depremin 7.7 ve 7.6 ÅŸiddetleriyle iki kez vurduÄŸu KahramanmaraÅŸ'ta arama kurtarma çalışmaları sürerken, KahramanmaraÅŸ'taki son durumu Kanal D muhabiri Mustafa Berber tarafından aktarıldı. Depremin 7.7 ve 7.6 ÅŸiddetleriyle iki kez vurduÄŸu KahramanmaraÅŸ'ta arama kurtarma çalışmaları sürerken, KahramanmaraÅŸ'taki son durumu Kanal D muhabiri Mustafa Berber tarafından aktarıldı. 

 

umutlu bekleyis kahramanmaras ta suruyor

 

Umutlu bekleyiÅŸ sürüyor!

 

CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında Kanal D muhabiri Mustafa Berber yaptığı açıklamada KahramanmaraÅŸ'ta gözün alabildiÄŸi heryerde enkaz olduÄŸunu ve bütün enkazlarda çalışmaların sürdüÄŸünü aktarırken, depremden kurtulan depremzedeler için ÅŸehir stadyumunda bir çadır kent kurulduÄŸu bilgisini verdi. Ä°lerleyen saatler olmasına raÄŸmen halen 157. saatte ÅŸehirde umutlu bekleyiÅŸin devam ettiÄŸi bilgisi iletilirken, enkaz çalışmalarının aralıksız olarak sürdüÄŸü aktarıldı. 

 

Ä°ÅŸte o çadır kent;

 

umutlu bekleyis kahramanmaras ta suruyor