Kalben'den Birol Şahin'in Ece Seçkin Açıklamasına Tepki! Ece Seçkin Cevap Verdi! Kadınları Susturamazsınız!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kalben, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterirken, Ece Seçkin paylaşımına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kalben, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterirken, Ece Seçkin paylaşımına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kalben, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterirken, Ece Seçkin paylaşımına yanıt verdi.  

 

Müziği de kadınları da susturamazsınız!

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kalben, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterirken, Ece Seçkin paylaşımına yanıt verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili muhafazakar sözlerine tepki gösteren Kalben "@EceSeckinCom ve daha nice emekçi sanatçı kadın Düzce’ye ve daha hangi illere, ülkelere, kıtalara yakışır. Bu ülkeyi kadın erkek omuz omuza kurdu ve gelip geçici yönetimler, yönelimler gerçeği değiştiremez. Müziği de kadınları da susturamazsınız. #KadınlarıSusturamazsınız" ifadelerini kullanırken, Ece Şeckin bu paylaşıma "Kalbim" şeklinde yanıt verdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

kalben den birol sahin in ece seckin aciklamasina tepki