Kanserle Mücadele Eden Nicole Eggert Saçlarını Kazıttı!

51 yaşındaki Nicole Eggert, göğüs kanserine karşı ölüm-kalım savaşı başlattı.1990’ların ünlü dizisi ”Sahil Güvenlik”in yıldızı saçlarını kazıtırken göründüğü bir video çektirdi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Videonun alt yazısı hüzün verici: “Tedavi iyileştiremeyebilir ma hiç değilse kim olduğumuzu anlamamıza yardım edebilir.” Hızlandırılmış görüntülerde yıldızın saçlarını bir traş makinesinde kestirmesi görünüyor. Daha sonra 12 yaşındaki kızı Keegan yandaki perçemleri traşlıyor, Nicole Eggert’in 25 yaşında Dilyn adında bir kızı daha var. Tüm saçları gittikten sonra derin bir iç çekiyor ve gülümsüyor.

 

Doktorlar ona göğüs kanseri teşhisini geçen Aralık’ta koydular. Hastalık sol göğsünde müthiş bir ağrı hissetmesiyle ortaya çıktı, daha sonra göğüslerini elle muayene ettiğinde bir yumru hissetti. Nicole Eggert, “Sahil Güvenlik” dizisişye zirvede olduğu dönemde göğüs implantı yaptırdığını, bunun da yıllar sonra tümörün tespit edilmesini güçleştirdiğini açıkladı.

 

Eggert, kanser tedavisinini kendisini maddi açıdan da çok zorlayacağını itiraf etti. Bunun üstüne bir yakın dostu ona destek sağlamak için “GoFundMe” sitesinde bağış kampanyası başlattı ve ilk bağışı kendisi yaptı.