Karaağaç Destanı Paşa Kadın Ayten Uncuoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Karaağaç Destanı Paşa Kadın Ayten Uncuoğlu kimdir? TRT'de yayınlanan Karaağaç dizisinde canlandırdığı Paşa Kadın karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ayten Uncuoğlu ile ilgili bilgiler merak edildi. Ayten Uncuoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Karaağaç Destanı Paşa Kadın Ayten Uncuoğlu kimdir? TRT'de yayınlanan Karaağaç dizisinde canlandırdığı Paşa Kadın karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ayten Uncuoğlu ile ilgili bilgiler merak edildi. Ayten Uncuoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

karaagac destani pasa kadin ayten uncuoglu kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Karaağaç Destanı Paşa Kadın Ayten Uncuoğlu kimdir?

 

Ayten Uncuoğlu kimdir? Ayten Uncuoğlu 24 Mayıs 1946 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Günümüzde 76 yaşındadır. Eğitimini Ankara Üniversitesi’nde tamamlamıştır. İlk defa 1988'de Bir Tren Yolculuğu adlı filmde görünen sanatçı, asıl çıkışını ise 1996-2001 yılları arasında yayımlanan Çılgın Bediş ile yapmıştır. Daha önce Aşk ve Mavi, Meryem, Avlu, Zümrüdüanka, Kırmızı Oda, O Kız gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram’da aytenuncuoglu ismiyle paylaşımlarına devam eden Ayten Uncuoğlu’nun bu mecrada 14.2K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Tümay Özokur’un menajerliğinde devam etmektedir.