KaraaÄŸaç Destanı Sultan Meltem Akçöl Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

KaraaÄŸaç Destanı Sultan Meltem Akçöl kimdir? TRT'de yayınlanan KaraaÄŸaç dizisinde canlandırdığı Sultan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Meltem Akçöl ile ilgili bilgiler merak edildi. Meltem Akçöl kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

KaraaÄŸaç Destanı Sultan Meltem Akçöl kimdir? TRT'de yayınlanan KaraaÄŸaç dizisinde canlandırdığı Sultan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Meltem Akçöl ile ilgili bilgiler merak edildi. Meltem Akçöl kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

karaagac destani sultan meltem akcol kimdir nerelidir kac yasindadir

 

KaraaÄŸaç Destanı Sultan Meltem Akçöl kimdir? 

 

Meltem Akçöl kimdir? Meltem Akçöl oyuncu ve sosyal medya fenomeni. 2001, Ä°stanbul doÄŸumlu. Boy 166 cm, kilo 48 kg. Reels videolar sayesinde instagramda tanınan Meltem Akçöl sosyal medya fenomenidir. 2001, Ä°stanbul doÄŸumlu. Boy 166 cm, kilo 48 kg. Reels videolar sayesinde instagramda tanınan Meltem Akçöl sosyal medya fenomenidir. Hobileri arasında fotoÄŸraf çekmek ve keÅŸifler yapmak olan ve birbirinden farklı kıyafetleri ile instagramda birçok resmi bulunan Meltem Akçöl, oynadığı ilk dizi olarak,  2021’de kadın baÅŸrol oyuncusu olduÄŸu Kırık Hayatlar dizisinde Meltem Akçöl, Deniz Yılmaz karakterini canlandırdı. 2001 doÄŸumlu güzel oyuncu doÄŸma büyüme aslen Ä°stanbullu’dur. Oyunculuk kariyeri öncesinde de sosyal medya dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan baÅŸarılı isim günümüzde oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları ile kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine ulaÅŸmıştır. Oyunculuk kariyeri sonrasında ise hayran kitlesi dahada artmış ve artmaya devam etmektedir. Boyu 1.66 cm, kilosu 48, yaşı ise 2021 yılı itibariyle 20’dir. Resmi instagram hesabını @meltemakcol ismi ile kullanmakta ve günümüz itibariyle takipçi sayısı 123bin civarındadır. Ancak takipçi ve hayran sayısı her geçen gün artmaya devam etmektedir. Televi Menajerlik oyunculuk ajansı bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Sık sık hayranları tarafından Meltem Akçöl ‘e sevgilin var mı? varsa kim? sorusu soruluyor. Güzel isim ise bu konu hakkında ÅŸu açıklamalarda bulunmuÅŸtur. Gönül iliÅŸkisinin kiÅŸiye özel olduÄŸunu bu sebeble özel hayatın gözler önünde yaÅŸanmasını pek uygun görmediÄŸini dile getiriyor. Ä°lerleyen süreçte kariyerini tamamen oyunculuk üzerine kurmayı hedeflemektedir. Bu konuda ise eÄŸitim almayı düÅŸündüÄŸünü ve uzun seneler oyunculuÄŸu ile adından söz ettirmek istediÄŸini belirtmektedir. Sosyal medya hesaplarından genellikle gezip gördüÄŸü yerleri paylaÅŸmaktadır. En büyük hobilerinden birisi ise yeni yerler mekanlar keÅŸfetmek ve fotoÄŸraf çekmektir. Ayrıca modayı çok yakından takip etmektedir. 2021 senesinde Kırık Hayatlar dizisinin baÅŸrol oyuncusu olarak diziye dahil olmuÅŸ ve Deniz Yılmaz karakterine hayat vermiÅŸtir. Dizide ayrıca Mine ÇayıroÄŸlu, UÄŸurkan Tekin, Mustafa BademoÄŸlu, Felicia SaÄŸnak, Burcu Almeman, Atsız Karaduman ve Arbnora Ademaj gibi isimlerde yer almıştır.