Karantinada 24 Saat Yemek Yemek!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda arkadaşı MuratabiGF ile birlikte karantinada 24 saat yemek yiyerek kimin daha fazla kilo alabileceğini test etti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda arkadaşı MuratabiGF ile birlikte karantinada 24 saat yemek yiyerek kimin daha fazla kilo alabileceğini test etti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda arkadaşı MuratabiGF ile birlikte karantinada 24 saat yemek yiyerek kimin daha fazla kilo alabileceğini test etti.

 

Yayınladığı videosunda arkadaşı MuratabiGF ile birlikte karantinada 24 saat yemek yiyerek kimin daha fazla kilo alabileceğini test eden ünlü sosyal medya fenomeni içeriğiyle kısa sürede binlerce kez izlenirken takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.