Karatay Diyeti İle Ayda 5 Kilo Verin!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileriyle karatay diyeti ile ilgili bilgileri paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileriyle karatay diyeti ile ilgili bilgileri paylaştı. Karatay diyeti ile ayda 5 kilo ve daha fazlasını verebilirsiniz.  Hem de aç kalmadan sağlıklı bir şekilde beslenerek. Karatay diyetinde esas olan bir takım şeyler var bunlardan bir tanesi de tabii ki ekmek, şeker, hamur işi ve tatlıların tamamen hayatımızdan çıkarılması.

 

Onlar olmazsa nasıl doyacağız demeyin öyle bir doyuyorsunuz ki hem de ekmek yediğiniz zamanlardan daha geç acıkıyorsunuz.  Seher Akgül’ün videosunda anlattığı kahvaltı tabağını tam ve eksiksiz tüketirseniz neredeyse 8 saat tok kalacaksınız.   

 

Karatayda ki önemli hususlardan biri de doğru yağları tüketerek yağ yakmak çünkü vücuda doğru yağ girerse zararlı yağ çıkar prensip bu bunun için ise protein ve doğru karbonhidratı kullanmak gerekiyor.

 

Yine karatayın olmazsa olmazı su, günlük su tüketimi en az 2 buçuk litre olmalı.  Bu su vücut tarafından yakılan yağın vücut dışına atılması için çok önemli ve gerekli.

 

Detayları aşağıda paylaştığımız link üzerinden Seher Akgül'ün videosunu takip ederek öğrenebilirsiniz.