Keanu Reeves Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Sosyal medyanın en çok sevilen isimlerinden birisi olan aklımıza Matrix film serisinde Neo karekterini canlandıran ve şimdilerde John Wick film serisi ile tanınan Keanu Reeves ile merak edilenler Kimdir ? Nerelidir ? Kaç yaşındadır ?

 

 

Sosyal medyanın en çok sevilen isimlerinden birisi olan aklımıza Matrix film serisinde Neo karekterini canlandıran ve şimdilerde John Wick film serisi ile tanınan Keanu Reeves ile merak edilenler Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Sosyal medyanın en çok sevilen isimlerinden birisi olan Keanu Reeves Kimdir ? Nerelidir ? Kaç yaşındadır ?

 

Keanu Reeves Kimdir? Keanu Reeves 2 Eylül 1964 yılında Lübnan ‘ın başkenti Beyrut doğmuştur. Annesi İngiliz Babası Çin asıllıdır. Keanu Reeves her ne kadar neşeli biri ise geçmişinddeki yaşadığı olaylar o kadar zorlu ,üzücü ve tırajik. Reeves zorlu hayatı daha o 3 yaşındayken başlıyor baba 'sının evi terk etmesi ile başlıyor. bunun üzerine Annesi Reeves ve kız kardeşini alıp New York 'a taşınıyorlar. Aynı zaman da bu sıkıntılı dönemlerde Reeves 'in eğtim hayatıda sıkıntılı geçiyor ve 4 tane Lise değiştiriyor ve hiç birinden mevzun olamıyor. bu durumun sebabi ise Disileksi adında yani "Öğrenme bozukluğu" hastalığı olaması. Bu durumadan dolayı Reeves okulu bırakıyor ve hayata devam ediyor. 15 yaşında ike bir tiyatro oynunda oyunculukla tanışıyor. Tam oyunculuğa adımlar attığı sırada 1988 yılında motorsiklet kazası yapıyor ,yerde tam olarak yarım saat yarı baygın bir şekilde yatarken yanından geçen insanlar ve kendisi öldüğünü düşünmüştür. bu kazayı da bir şekilde atlattıktan sonra hayta devam etmiş. 1990 'a I Love you to death adlı bir film sayesinde hem sektör onu tanıyor hemde o film setine en iyi arkadaşı olucak olan River Phoenix ile tanışıyor. 1993 'de ise Reeves ve River Phoenix 'le baraber bir partide yüksek doz yasaklı madde kullanımından dolayı River Phoenix hayatını kaybediyor ve bunun üstüne kız kardeşi Lösemi oluyor. 1994 yılında speed ve 1997 yılındaki şeytanın avukatı adlı filmler sayesinde dünya çalında patlama yapmıştır.

1998 yılında 'da dünyanın Keanu Reeves 'i neo olarak tanıdığı Matrix filminin çekimleri başladığı dönemde Jennifer syme ile tanışıyor ve Reeves ve Jennifer 'ın aralarında yıldırım aşkı başlıyor ,ilşkiledinde daha bir yıl Jennifer 'ın hamile oduğunu öğreniyorlar ama mağlesef bebeğin doğumuna 2 ay kala Jennifer  düşük yapıyor ve bu durum ikilinin ilişkisini zedeliyor ve ayrılıyorlar yinde arkadaş olarak devam ediyorlar. 1999 yılında Reeves ve Jennifer buluşup bir yede kavaltı yapıyorlar ,kavaltıdan sonra Reeves Matrix 2 'nin çekimleri için San Francisco 'ya gidiyor ,Jennifer ise marilyn manson 'nun evinde düzenlenen partiye gidiyor. parti çıkışinda Jennifer arabanın kontrolünü mağlesef kaybediyor ve kaza yaparak hayatını kaybediyor. Bu olayların sonucunda Keanu Reeves artık kimseye aşırı bağlanmıyor ve citti bir ilişki kurmuyor kendisini sade ama sadece işine verdi.

Keanu Reeves 'in yaşadığı bunca acıya ramen yaşam enerjisini ,neşeli yapısından ve nail karekterinden hiç bir şey kaybetmedi ,hayatın tüm zorluğuna tüm tırajisine ramen harika işlere imza attı.



Etiketler: