Kemal Gülman Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Ne İş Yapıyor?

Kemal Gülman kimdir? Şu sıralar boşanma davası ve yakalandığı genç sevgilisiyle magazin gündeminde sık sık adından söz ettiren ünlü iş adamı Kemal Gülman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Kemal Gülman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Kemal Gülman kimdir? Şu sıralar boşanma davası ve yakalandığı genç sevgilisiyle magazin gündeminde sık sık adından söz ettiren ünlü iş adamı Kemal Gülman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü iş adamı Kemal Gülman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Kemal Gülman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

kemal gulman kimdir nerelidir sevgilisi var mi ne is yapiyor

 

Kemal Gülman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Kemal Gülman kimdir? 1932 yılında doğan Kemal Gülman, uluslararası ticaret alanında faaliyet gösteren Gülman Group'un sahibi ve Gülman Group'un CEO'sudur. Kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer almaktadır. 1952 yılında kurulan Gülman Group ticaret ve sanayi alanlarında faaliyet gösterdikten sonra, gayrimenkul sektöründe, ticari gayrimenkul yatırımlarına girerek projeler üretmeye başlayan Gülman Group aynı zamanda lojistik ve depolama yatırımlarında da bulunmaktadır.