Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Genel Başkanlığı Bırakmak İçin Şart! Para Pul İlişkisi Olmayan Biri Çıkarsa!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinden gelen istifa çağrıları sonrası genel başkanlığı bırakmak için şartını ortaya koydu. 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinden gelen istifa çağrıları sonrası genel başkanlığı bırakmak için şartını ortaya koydu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinden gelen istifa çağrıları sonrası genel başkanlığı bırakmak için şartını ortaya koydu. 

 

Partisinde "değişim" çağrıları yapılan Kılıçdaroğlu, CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda genel başkanlığı bırakmak için şartlarını söyledi. CHP liderinin konuşmasını aktaran Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun "Ekrem Başkanımız 'Hiç kimse vazgeçilmez değildir' diye bir söz kullandı. Sonuna kadar CHP koltuğunda oturacağım diye bir şey yok. Eğer geçmişinde para pul ilişkileri, lekesi olmayan biri çıkarsa ben de bu görevi bırakacağım" dediğini söyledi.

 

CHP Belediye Başkanları Toplantısı'ndan yeni detaylar kulislere düşmeye devam ediyor. Gazeteci Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun toplantıda "Sonuna kadar CHP koltuğunda oturacağım diye bir şey yok. Eğer geçmişinde para pul ilişkileri, lekesi olmayan biri çıkarsa ben de bu görevi bırakacağım" diye konuşma yaptığını aktardı.

 

GENEL BAŞKANLIĞI BIRAKMAK İÇİN ŞART KOŞTU

 

Kulislere düşen bilgiler bu kadarla da sınırlı kalmadı. Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100 kanalında katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmaya ilişkin detaylar paylaştı. Buna göre, görevi bırakmak için şart koşan Kılıçdaroğlu, geçmişine para pul ilişkileri ve lekesi olmayan biri çıkarsa genel başkanlığı bırakacağını ifade etti. Yarkadaş'ın aktardığı Kılıçdaroğlu'nun sözleri şöyle: "Ekrem Başkanımız 'Hiç kimse vazgeçilmez değildir' diye bir söz kullandı. O söz Norveçli bir düşünüre aittir. Ardından 'Herkes değerlidir, hiç kimse vazgeçilmez değildir. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sananlarla doludur.' diyor. Ben de 'vazgeçilmez değiliz' denilen kişilerden biriyim.

 

"GEÇMİŞİNDE LEKESİ OLMAYAN BİRİ ÇIKARSA GÖREVİ BIRACAĞIM”

 

Sonuna kadar CHP koltuğunda oturacağım diye bir şey yok. Eğer geçmişinde para pul ilişkileri, lekesi olmayan biri çıkarsa ben de bu görevi bırakacağım"