Kemal Özcanlı'nın Survivor Panorama'da Berkan Karabulut İçin Söyledikleri Tepki Çekti!

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programında yaptığı Survivor yorumlarıyla gündeme damga vuran ünlü Survivor yorumcusu Kemal Özcanlı'nın programda Berkan Karabulut için söylediği sözler tepki çekti. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programında yaptığı Survivor yorumlarıyla gündeme damga vuran ünlü Survivor yorumcusu Kemal Özcanlı'nın programda Berkan Karabulut için söylediği sözler tepki çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Kemal Özcanlı'nın programda Berkan Karabulut için söylediği sözler tepki çekti. 

 

Elime vicdanıma koyuyorum şampiyon olamazsın Berkan!

 

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programında yaptığı Survivor yorumlarıyla gündeme damga vuran ünlü Survivor yorumcusu Kemal Özcanlı'nın programda Berkan Karabulut için söylediği sözler tepki çekti. Programda Berkan ve Anıl'ın Hikmet'in yazılmasına tepki gösterdikleri sahneler için yorumda bulunan Özcanlı'nın "Elimi vicdanıma koyuyorum da söylüyorum. Böyle devam edersen şampiyon olamazsın Berkan" sözleri sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. 

 

İşte o anlar;