Kenan Doğulu Beren Saat'e Aşkını Bir Kez Daha İlan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evliliklerinde 7. yılını doldurdukları eşi Beren Saat'e aşkını bir kez daha ilan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evliliklerinde 7. yılını doldurdukları eşi Beren Saat'e aşkını bir kez daha ilan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda evliliklerinde 7. yılını doldurdukları eşi Beren Saat'e aşkını bir kez daha ilan etti. 

 

Kenan Doğulu aşkını ilan etti, Beren Saat tepkisiz kaldı!

 

Magazin dünyasının gündemden düşmeyen çifti Beren Saat ve Kenan Doğulu cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Yaptığı sosyal medya paylaşımıyla eşine aşkını bir kez daha ifade eden Kenan Doğulu hayranlarından tam not aldı. 29 Temmuz 2014’te Los Angeles’ta nikah masasına oturan çift evliliklerinde 7. yılı geride bıraktı. Kenan Doğulu evlilik yıl dönümlerini, “Seni çok seviyorum canım sevgilim, oyun arkadaşım, aşk ortağım… Hep böyle bakalım birbirimize. İlk günkü gibi” notuyla kutladı. Nikahtan bir kare ile sevgisini dile getiren Doğulu’ya Beren Saat’ten cevap gelmedi. Sessiz kalması şaşkınlık yarattı. Boşanacaklar haberleriyle sürekli gündemde kalan çift bir dargın bir barışık ilerlese de 7 yılı geride bıraktılar.

 

kenan dogulu beren saat e askini bir kez daha ilan etti

 

Geçtiğimiz yıl Beren Saat, eşinin doğum gününde paylaştığı mesajda, “Beceremediğimiz evlilik olsun” diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Ardından konuyla ilgili açıklama yaparak şu sözleri dile getirmişti: "Aşk, evlilikten her zaman daha önemli bence. Bizim ayrılık haberimiz yüz bin kere falan yapılmıştır. Çünkü biz ayrılmıyorken de ayrılık haberi vardı, birtakım problemler yaşadığımız dönem de vardı. Aslında ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi sürecini beraber geçirdik. Beraber müzik yapmaya başladık. İlişkimiz daha başka türlü bir yere geldi. Birbirimizi başka türlü beslediğimiz, başka bir seviyesindeyiz ilişkinin ve aşkın her neyse…"