Kenan Doğulu'dan Beren Saat Açıklaması! Boşanıyorlar Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kenan Doğulu yaptığı açıklamada eşi Beren Saat ile boşanacakları iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kenan Doğulu yaptığı açıklamada eşi Beren Saat ile  boşanacakları iddialarına yanıt verdi.

 

Yeni yılı Kıbrıs'ta karşılayan Kenan Doğulu'yu eşi Beren Saat ve annesi de dinlemeye gitti. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Beren Saat ile haklarında çıkan iddialara cevap verdi. Doğulu, "Boşanmıyoruz" dedi. Yılbaşı için Kıbrıs'ta sevenleri ile bir araya gelen ünlü şarkıcı Kenan Doğulu sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını seslendiren Kenan Doğulu'yu yalnız bırakmayan eşi Beren Saat ve annesi sarılarak dans etti.

 

KENAN DOĞULU İLE BEREN SAAT BOŞANIYOR MU?

 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Eşi güzel oyuncu Beren Saat'in kendisini dinlemeye geldiği hatırlatılan ve "Hakkınızda birçok iddia ortaya atıldı. Boşanacağınız söylendi" sorusu yöneltilen Doğulu, "Onlara çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Biz de 'Aa boşandık mı?' diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?" ifadelerini kullandı.