Kenan Doğulu'dan Beren Saat Ve Kıvanç Tatlıtuğ İçin 'Yeşilçam' Benzetmesi!

Şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu eşi Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix için çektikleri yeni projeleri 'İstanbul İçin Son Çağrı' için açıklamalarda bulunurken Saat ve Tatlıtuğ için 'Yeşilçam' benzetmesi yaptı. 

 

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, 13 sene sonra bir araya gelen eşi Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini Yeşilçam yıldızlarına benzetti. Doğulu, "Çağdaş klasikleri arasına girmiş bir çift benim için Beren ve Kıvanç. Filiz Akın’la Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit’le Tarık Akan gibi…" ifadelerini kullandı. 'Aşk-ı Memnu' dizisinde başrolleri paylaşan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde bir araya geldi. Netflix platformunda yayınlanacak olan filmin galası dün akşam yapıldı.

 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, galaya katılan Kenan Doğulu, "Çağdaş klasikleri arasına girmiş bir çift benim için Beren ve Kıvanç. Filiz Akın’la Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit’le Tarık Akan gibi… O yüzden o heyecan hepimizde vardı. Uzun mesajlı bir filmde buluşmaları hepimizi mutlu etti. Her şeyden önce Beren’in Bir hayranı olarak beni çok mutlu etti" diye konuştu.

 

'GÜZEL BİR PROJE OLURSA NEDEN OLMASIN?’

 

Kenan Doğulu, eşiyle beraber bir proje teklifi gelirse değerlendirip değerlendirmeyeceği sorusuna ise "Ben projeci bir insanım. Güzel bir proje olursa neden olmasın? Heyecanlanırım, oyunculuk yapmak benim için yeni bir heyecan… Ayrıca bizim kendi hikayemiz olursa çok daha heyecanlı olur" diye yanıt verdi.