Kenan Doğulu'dan Dikkat Çeken Enes Kara Paylaşımı!

Kenan Doğulu intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Enes Kara'nın intiharı için dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Kenan Doğulu Enes Kara için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Kenan Doğulu intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Enes Kara'nın intiharı için dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Enes Kara'nın intiharı için dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Kenan Doğulu Enes Kara için neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kenan Doğulu Enes Kara için neler söyledi?

 

Enes Kara için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Enes Kara'nın intiharı için dikkat çeken açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara, yaşadığı gelecek kaygılarıyla kalmak zorunda olduğu ortama dayanamayıp hayatına son vermiş. Çok üzgünüm.. Hem Enes için hem de Enes'inbu şartlarda tek olmadığını bildiğim için... Her gün baskı ve kaygı altında ezilen milyonlarca gencin yardım çığlığı aslında Enes. Dilerim ki bu acı kaybımız bu genç çığlığa bir çağrı olur" ifadelerini kullanan Doğulu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

kenan dogulu dan enes kara aciklamasi